BRESCÓ Y BLASI

BRESCÓ Y BLASI

Brescó y Blasi és una empresa familiar especialitzada en la venda i distribució de material elèctric, il·luminació i electromèstics.

Fundada l’any 1923 i situada des dels seus inicis al carrer Santa Anna de Barcelona, ha esdevingut un referent històric de la distribució de material elèctric a la ciutat Comptal.

Durant tots aquests anys ens hem anat adaptant a les necessitats del mercat sense perdre mai el nostre compromís amb la qualitat i l'atenció propera al client. 

L’any 2001 vam associar-nos amb Grup Activa, empresa líder en la distribució d’electrodomèstics i amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Actualment ja som més de 350 establiments Activa, amb una xarxa de magatzems logístics que donen cobertura a les botigues de tota la península. 

Formar part de d’ACTIVA ens permet oferir als nostres clients preus més competitius, plaços d'entrega molt reduïts i una àmplia gamma de productes dels primers fabricants.

 Actualment disposem de 2 punts de venda amb més de 1.000 m2 de magatzem al carrer Santa Anna 31 i al carrer Sepúlveda 166, des d'on podem gestionar les vostres entregues de material.